Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής

Αναβολή Ημερίδας Hot topics in infection control και εκλογών
Λόγω της τρέχουσας επιδημίας SARS-CoV-2 και της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στα νοσοκομεία η ημερίδα που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 αναβάλλεται.
Αντίστοιχα αναβάλλονται και οι εκλογές.
Η ημερίδα και οι εκλογές θα προγραμματιστούν εντός εξαμήνου.
Το ΔΣ της ΕΕΕΛ

-----

Καλούνται τα μέλη της ΕΕΕΛ σε Γενική Συνέλευση για τη διεξαγωγή εκλογών ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την περίοδο 2020 – 2023. 

Οι διαδικασίες θα διεξαχθούν το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 στο ξενοδοχείο Amalia Λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας 10, Αθήνα (12.30 – 13.30) κατά τη διάρκεια της ημερίδας “Hot topics in infection control”.

Δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα τακτικά μέλη της ΕΕΕΛ. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας παλαιά μέλη δύνανται να τακτοποιήσουν την συνδρομή έτους 2020 (€15).

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή έχουν τακτικά μέλη σύμφωνα με το άρθρο 7 του Καταστατικού. Για νέα μέλη της ΕΕΕΛ εφαρμόζονται τα οριζόμενα στο άρθρο 4 (παρ.5) και άρθρο 5.

Περί της σύνθεσης του Δ.Σ. εφαρμόζεται το άρθρο 14 του Καταστατικού.

Για τη διαδικασία αρχαιρεσιών εφαρμόζεται το άρθρο 31.

Υποβολή υποψηφιοτήτων για το Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή γίνεται με επιστολή προς το Δ.Σ. της ΕΕΕΛ με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση [email protected] Η προθεσμία υποβολής υποψηφιότητας ορίζεται έως την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 ώρα 12.00 π.μ