Διαδικτυακή συνάντηση Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 Η εμπειρία επαγγελματιών υγείας της 6ης ΥΠΕ στην αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος της πανδημίας της Covid-19 λοίμωξης

Αγαπητοί φίλοι,

Η παγκόσμια πανδημία της COVID-19 έχει ήδη σημαδέψει τη χρονιά που πέρασε, με τη νέα χρονιά όμως να ξεκινά ελπιδοφόρα.

Μέσα σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΕΛ σε μια προσπάθεια να βρίσκεται κοντά στα μέλη του, αποφάσισε να οργανώσει για το προσεχές διάστημα και κάθε δεκαπενθήμερο, διαδικτυακές συναντήσεις υπό την μορφή FORUM με κύριο στόχο την ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και την υιοθέτηση των βέλτιστων πρακτικών. Η θεματολογία αυτών των συναντήσεων θα διαμορφώνεται ανάλογα τις ανάγκες και τις επιθυμίες των μελών της εταιρείας και θα αφορά θέματα που έχουν σχέση με την πρόληψη και τον έλεγχο των παραδοσιακών λοιμώξεων αλλά και με την πορεία της πανδημίας, τα μέτρα περιορισμού της, καθώς και όλες τις εξελίξεις για την πρόληψη, τη διάγνωση, τη θεραπεία της COVID-19, την βέλτιστη διαχείριση των ασθενών και την πρόληψη της ενδονοσοκομειακής διασποράς. 

Με μεγάλη χαρά και προσμονή λοιπόν το ΔΣ της ΕΕΕΛ, απευθύνει πρόσκληση σε όλους εσάς για την τέταρτη  διαδικτυακή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 17.00 πμ - 19.00 με θέμα, "Η εμπειρία επαγγελματιών υγείας της 6ης ΥΠΕ στην αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος της πανδημίας της Covid-19 λοίμωξης". 

Ομιλητές θα είναι Λοιμωξιολόγοι και ΝΕΛ των Νοσοκομείων:

  • ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
  • ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ " Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ"
  • ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

 Οι διαδικτυακές συναντήσεις θα πραγματοποιούνται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του e-presence. Όσα μέλη επιθυμούν και δεν τους έχει σταλεί πρόσκληση μπορούν να το αιτούνται στο mail της ΕΕΕΛ. Σημειώνεται ότι το άνοιγμα της πλατφόρμας θα γίνετε ακριβώς την προκαθορισμένη ώρα.

Η Πρόεδρος της ΕΕΕΛ 

Α. Καραίσκου