Διαδικτυακή συνάντηση Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021 Η εμπειρία επαγγελματιών υγείας της 4ης ΥΠΕ στην αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος της πανδημίας της Covid-19 λοίμωξης στη Βόρεια Ελλάδα

Αγαπητοί φίλοι,

Η παγκόσμια πανδημία της COVID-19 έχει ήδη σημαδέψει τη χρονιά που πέρασε, με τη νέα χρονιά όμως να ξεκινά ελπιδοφόρα.

Μέσα σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΕΛ σε μια προσπάθεια να βρίσκεται κοντά στα μέλη του, αποφάσισε να οργανώσει για το προσεχές διάστημα και κάθε δεκαπενθήμερο, διαδικτυακές συναντήσεις υπό την μορφή FORUM με κύριο στόχο την ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και την υιοθέτηση των βέλτιστων πρακτικών. Η θεματολογία αυτών των συναντήσεων θα διαμορφώνεται ανάλογα τις ανάγκες και τις επιθυμίες των μελών της εταιρείας και θα αφορά θέματα που έχουν σχέση με την πρόληψη και τον έλεγχο των παραδοσιακών λοιμώξεων αλλά και με την πορεία της πανδημίας, τα μέτρα περιορισμού της, καθώς και όλες τις εξελίξεις για την πρόληψη, τη διάγνωση, τη θεραπεία της COVID-19, την βέλτιστη διαχείριση των ασθενών και την πρόληψη της ενδονοσοκομειακής διασποράς. Με μεγάλη χαρά και προσμονή λοιπόν το ΔΣ της ΕΕΕΛ, απευθύνει πρόσκληση σε όλους εσάς για την δεύτερη διαδικτυακή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 17.00 πμ - 19.00 με θέμα, "Η εμπειρία επαγγελματιών υγείας της 4ης ΥΠΕ στην αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος της πανδημίας της Covid-19 λοίμωξης στη Βόρεια Ελλάδα.". 

Ομιλητές: 

1. Η εμπειρία της πανδημίας στο ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ

Συμεών Μεταλλίδης, Αν.Καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας ΑΠΘ, Α΄Παθολογική Κλινική, ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ

2. Ο ρόλος των Νοσηλευτών Επιτήρησης Λοιμώξεων του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ στη διαχείριση της πανδημίας

Ιωάννης Ιστικόγλου, MSc, Νοσηλευτής Επιτήρησης Λοιμώξεων, ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ

3. Τα κύματα της πανδημίας από τη σκοπιά του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης

Περικλής Παναγόπουλος, Αν.Καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας ΔΠΘ, ΜΕΛ και Β΄Παθολογική Κλινική, ΠΓΝΑ

4. Οι Νοσηλευτές Επιτήρησης Λοιμώξεων του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης ως φάρος στη διαχείριση της πανδημικής κρίσης

Νικόλαος Λεμονάκης, MSc, Αθανασία Κουτσίδου, MSc, Νοσηλευτές Επιτήρησης Λοιμώξεων, ΠΓΝΑ

 Οι διαδικτυακές συναντήσεις θα πραγματοποιούνται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του e-presence. Όσα μέλη επιθυμούν και δεν τους έχει σταλεί πρόσκληση μπορούν να το αιτούνται στο mail της ΕΕΕΛ. Σημειώνεται ότι το άνοιγμα της πλατφόρμας θα γίνετε ακριβώς την προκαθορισμένη ώρα.

Η Πρόεδρος της ΕΕΕΛ 

Α. Καραίσκου