Η συμμετοχή σας στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελέγχου Λοιμώξεων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σχετικά με τη συμμετοχή σας στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελέγχου Λοιμώξεων, σας ενημερώνουμε ότι, λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Για τον ανωτέρω λόγο, σας συνιστούμε να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία:

  • ·       Για τους επαγγελματίες υγείας, η συμμετοχή στο συνέδριο εξασφαλίζεται με την έγκαιρη πληρωμή της εγγραφής του Συνεδρίου (βλέπετε οδηγίες Α΄ ανακοίνωσης στο www.eeel.gr) και την επιβεβαίωση της εγγραφής από την γραμματεία του Συνεδρίου που θα σταλεί ηλεκτρονικά (e-mail).
  • ·       Για τους φοιτητές, η συμμετοχή στο Συνέδριο εξασφαλίζεται κατόπιν ηλεκτρονικής εγγραφής (βλέπετε οδηγίες Α΄ ανακοίνωσης στο www.eeel.gr) και την ατομική επιβεβαίωση της εγγραφής από την γραμματεία του Συνεδρίου που θα σταλεί ηλεκτρονικά (e-mail) ή με τηλεφωνική επικοινωνία με την γραμματεία του Συνεδρίου (κα Έφη Κοντοδήμου – Global Events τηλ.: 2103250260).

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας και είμαστε στη διάθεσή σας, για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφόρηση επιθυμείτε να έχετε.

 

Η Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής

Αγγελική Διπλού

 

Κάντε κλικ πάνω στην φωτογραφία της αφίσας, για να δείτε και να κατεβάσετε το  προκαταρκτικό πρόγραμμα  με όλες τις λεπτομέρειες του συνεδρίου

        


Άν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις κάντε κλικ εδώ.