ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ & ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΕΟΥ ΔΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΣ Ελληνικής Εταιρείας Ελέγχου Λοιμώξεων (ΕΕΕΛ)

Καλούνται τα μέλη της ΕΕΕΛ την Παρασκευή 28/3/2014 και ώρα 13.00στην Ιατρική Εταιρεία Αθηνών, Μαιάνδρου 23, Αθήνα, σε γενική συνέλευση για την ανάδειξη νέου επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου, τριών αναπληρωματικών και δύο μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Σε συνήθη περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία, η συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Παρασκευή στις 4/4/2014 στο Ίδρυμα Ερευνών κατά την πραγματοποίηση της Ημερίδας της ΕΕΕΛ με θέμα: «Οι Νοσηλευτές Επιτήρησης Λοιμώξεων και οι Επιτροπές Νοσοκομειακών Λοιμώξεων απέναντι στις σύγχρονες απαιτήσεις»

Όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο η την Εξελεγκτική Επιτροπή να το δηλώσουν με FAX ή email το αργότερο μέχρι 21/3/2014 στο FAX: 2104820046 ή στoe-mail:[email protected]

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη τα οποία δεν έχουν οικονομικές εκκρεμότητες με την ΕΕΕΛ. Δεν θα γίνει δεκτή ψηφοφορία με εξουσιοδότηση. 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της ΕΕΕΛ

Καθ. Γεώργιος Σαρόγλου

 
---------------------------------------------------------------------- &--------------------------------------------------------------------------------------
 
 

Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Εκ μέρους της Ελληνικής Εταιρείας Ελέγχου Λοιμώξεων έχω τη χαρά να σας προσκαλέσω στην ημερίδα  «Οι Νοσηλευτές Επιτήρησης Λοιμώξεων και οι Επιτροπές Νοσοκομειακών Λοιμώξεων απέναντι στις σύγχρονες απαιτήσεις»

που θα πραγματοποιηθεί την 4η Απριλίου 2014 στην Αθήνα στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.

Στην ημερίδα θα συζητηθούν:

 α) Οι νεώτερες εξελίξεις της Ελληνικής Νομοθεσίας ως προς τον έλεγχο των λοιμώξεων στα ελληνικά νοσοκομεία, κρατικά και ιδιωτικά, ένα μείζον θέμα ειδικά για την χώρα μας με την τρέχουσα ενδημία πολυανθεκτικών μικροβιακών στελεχών και

β) Το ζήτημα της διαχείρισης των ιατρικών αποβλήτων που συνεχώς ανακύπτει ως καθημερινό πρόβλημα πλέον  στα νοσοκομεία μας  και με εμπλοκή του ΝΕΛ και των ΕΝΛ .

Σας προσκαλούμε να ενισχύσετε με την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή σας και αυτή τη δράση της ΕΕΕΛ.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της ΕΕΕΛ

Καθ. Γ. Σαρόγλου

Δηλώστε άμεσα την συμμετοχή σας συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα συμμετοχής και αποστείλετε σύμφωνα με τις οδηγίες (αναγράφονται στην φόρμα συμμετοχής).

Για να κατεβάσετε την φόρμα συμμετοχής κάντε κλικ εδώ

Δικαίωμα συμμετοχής στην ημερίδα έχουν όσοι/όσες έχουν τακτοποιήσει την ετήσια συνδρομή (μόνο 15€/έτος) στην Ελληνική Εταιρεία Ελέγχου Λοιμώξεων. Οδηγίες για την εγγραφή και ετήσια συνδρομή μπορείτε να βρείτε στον  σύνδεσμο εγγραφές.

Όσοι και όσες επιθυμούν, μπορούν να τακτοποιήσουν την εγγραφή ή συνδρομή τους στο χώρο του σεμιναρίου.Άν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις κάντε κλικ εδώ.