ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ & ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΕΟΥ ΔΣ

Παρακαλείσθε ενημερώνεσθε συχνά από το site της ΕΕΕΛ (για τις τυχόν αλλαγές και διευκρινήσεις)

 Πρόσκληση εκλογοαπολογιστικής συνελεύσεως Ελληνικής Εταιρείας Ελέγχου Λοιμώξεων έτους 2014 

Εκλογές για ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής 

Καλούνται τα μέλη της ΕΕΕΛ την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 και ώρα 13.00στην Ιατρική Εταιρεία Αθηνών, Μαιάνδρου 23, Αθήνα, σε Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου, τριών αναπληρωματικών και δύο μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής. 

Ημερήσια Διάταξη Γεν. Συνελεύσεως

  1. 1.    Εκλογή προεδρείου Γ.Σ.
  2. 2.    Απολογισμός οικονομικός – επιστημονικός
  3. 3.    Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και   Εξελεγκτικής Επιτροπής

Στην περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών κατά την πραγματοποίηση της Ημερίδας της ΕΕΕΛ με θέμα: «Οι Νοσηλευτές Επιτήρησης Λοιμώξεων και οι Επιτροπές Νοσοκομειακών Λοιμώξεων απέναντι στις σύγχρονες απαιτήσεις».

Την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 η διαδικασία των εκλογών θα διαρκέσει από 09.00 έως 13.30 στο χώρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών. 

Όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή μπορούν να το δηλώσουν με αποστολή e-mail στο info@eeel.gr ή με fax στο τηλ. 210-4820046 το αργότερο μέχρι 21 Μαρτίου 2014. 

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Εταιρείας εφόσον έχουν εγγραφεί έως την 21η Μαρτίου 2014.

Για μέλη που έχουν εκκρεμότητα τακτοποίησης συνδρομών του τρέχοντος και προγενέστερων ετών, σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. δικαίωμα ψήφου προκύπτει με εξόφληση των συνδρομών για τα έτη 2013 και 2014 (15€ ανά έτος) ανεξαρτήτως οφειλών για προηγούμενα έτη.

Ανανέωση συνδρομών μπορεί να γίνει και κατά την ημερίδα της 4ης Απριλίου 2014 στη γραμματεία.

Σύμφωνα με το α. 29 του Καταστατικού της ΕΕΕΛ επιτρέπεται η ψήφος δια εξουσιοδοτήσεως για οικονομικά τακτοποιημένα μέλη (ένα μέλος, μια εξουσιοδότηση).

Ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα δύνανται να υποβάλλουν αίτηση εγγραφής στην γραμματεία (onsite), καταβάλλοντας το δικαίωμα εγγραφής (10€) και την συνδρομή έτους 2014 (15€) χωρίς να έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές.

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της ΕΕΕΛ

Καθ. Γεώργιος Σαρόγλου

 
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κο Α. Παπαδημητρίου (ώρες γραφείου) στο τηλ 210-6409195
---------------------------------------------------------------------- &----------------------------------------------------------------
 
 
 

Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Εκ μέρους της Ελληνικής Εταιρείας Ελέγχου Λοιμώξεων έχω τη χαρά να σας προσκαλέσω στην ημερίδα «Οι Νοσηλευτές Επιτήρησης Λοιμώξεων και οι Επιτροπές Νοσοκομειακών Λοιμώξεων απέναντι στις σύγχρονες απαιτήσεις»

που θα πραγματοποιηθεί την 4η Απριλίου 2014 στην Αθήνα στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.

Στην ημερίδα θα συζητηθούν:

 α) Οι νεώτερες εξελίξεις της Ελληνικής Νομοθεσίας ως προς τον έλεγχο των λοιμώξεων στα ελληνικά νοσοκομεία, κρατικά και ιδιωτικά, ένα μείζον θέμα ειδικά για την χώρα μας με την τρέχουσα ενδημία πολυανθεκτικών μικροβιακών στελεχών και

β) Το ζήτημα της διαχείρισης των ιατρικών αποβλήτων που συνεχώς ανακύπτει ως καθημερινό πρόβλημα πλέον στα νοσοκομεία μας και με εμπλοκή του ΝΕΛ και των ΕΝΛ.

Η ημερίδα απευθύνεται σε μέλη της ΕΕΕΛ, ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα μπορούν να εγγραφούν onsite στη γραμματεία (δικαίωμα εγγραφής 10€ και ετήσια συνδρομή 15€). Αντίστοιχα μέλη της Εταιρείας δύνανται να ανανεώσουν την ετήσια συνδρομή στη γραμματεία.

Θα δοθούν 3 CME και πιστοποιητικό παρακολούθησης (ηλεκτρονικό)

Σας προσκαλούμε να ενισχύσετε με την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή σας και αυτή τη δράση της ΕΕΕΛ.

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της ΕΕΕΛ

Καθ. Γ. Σαρόγλου

 

Δηλώστε άμεσα την συμμετοχή σας συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα συμμετοχής και αποστείλετε σύμφωνα με τις οδηγίες (αναγράφονται στην φόρμα συμμετοχής).

Για να κατεβάσετε την φόρμα συμμετοχής κάντε κλικ εδώ

Δικαίωμα συμμετοχής στην ημερίδα έχουν όσοι & όσες έχουν τακτοποιήσει την ετήσια συνδρομή (μόνο 15€/έτος) στην Ελληνική Εταιρεία Ελέγχου Λοιμώξεων. Οδηγίες για την εγγραφή και ετήσια συνδρομή μπορείτε να βρείτε στον  σύνδεσμο εγγραφές.

Όσοι και όσες επιθυμούν, μπορούν να τακτοποιήσουν την εγγραφή ή συνδρομή τους στο χώρο του σεμιναρίου.

 
 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κο Α. Παπαδημητρίου (ώρες γραφείου) στο τηλ 210-6409195 ή στο mail: [email protected]Άν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις κάντε κλικ εδώ.